GOLDEN RESIDENCE

Noul proiect din Nordul Capitalei dispune de o localizare excelentă, în inima cartierului rezidențial și de business, într-o arie liniștită și sigură, la doar 300m de infrastructura urbană de transport, câteva minute de stația de metrou, trei minute față de Mall Promenada și la doar câteva minute de Parcul Herăstrău.

Terenul se află pe Bulevardul Pipera, în zona Porche Nord, având în proximitate cele mai bune grădinițe și școli private, numeroase centre comerciale, spitale private, parcuri, păduri și zone de petrecere a timpului liber.

Imobilul cu un regim de înălțime de 2S+P+4Et, prevăzut cu lift, are în componență mai multe tipuri de apartamente cu două, trei și patru camere și este proiectat astfel încât să împace și cele mai pretențioase cereri.

Compartimentarea este una eficientă, cu suprafețe mari vitrate ce asigură o bună luminozitate, fiecare apartament beneficiind de terasă proprie sau curte( apartamentele pe parter) și dotari moderne, de calitate superioară.

EXTERIOR

Sistem constructiv

folosit în proiectarea blocului, format din pereți structurali de beton armat și grinzi, fiind făcut special să respecte standardele în vigoare.

Pereți exteriori & interiori

făcuți din cărămidă Porotherm, având grosime de 11 cm la interior, respectiv 25 cm la exterior, anvelopat, bineînțeles, cu termosistem de 10 cm peste care va fi aplicată tencuială decorativă.

Tâmplăria

realizată din profile de PVC cu cinci camere și geam termopan cu peliculă Low E spre interior.

SPAȚII COMUNE

Placări ceramice

atent selecționate pentru traficul intens.

Cutii poștale

special construite cu siguranța în minte.

Videointerfon

cu bloc operator de apel exterior la intrare.

Mâna curentă

a scărilor este din inox de calitate.

Lifturi silențioase

Otis, capacitate de șase persoane.

Sistem de iluminat

cu temporizator și senzor de mișcare.

Dotări imobil.

Finisaje interioare.

Întotdeauna design-ul trebuie să fie accesibil și, indiferent de stilul de amenajare preferat de beneficiar, amenajarea trebuie să spună o poveste.

Așadar fiecare cumpărător va avea la dispoziție un showroom dedicat finisajelor și echipamentelor folosite în amenajarea noilor locuințe.

  • Parchet laminat de 8 milimetri grosime, import Germania;
  • Gresie și faianță ceramică de calitate superioară, import Italia;
  • Obiecte sanitare ceramică, vas toaletă suspendat cu rezervor încastrat cu clapetă de acționare – Delta Design;
  • Uși interioare moderne – Pinum;
  • Ușă de intrare exterioară metalică cu sistem antiefracție;
  • Centrală termică proprie prin condensație, echipată cu sistem automat de detecție și protecție împotriva scurgerilor de gaze;
  • Camerele sunt dotate cu racorduri pregătite pentru montarea aparatelor de aer condiționat și a aparaturii electrocasnice.

Programează o vizionare!